Naš stan smo kupili pre nešto više od godinu dana i iako smo kupili sav osnovni namestaj ima tu još dosta stvari koje bih volela da promenim i koje mi fale. Uglavnom su to sitnice vezane za dekoraciju ali ima i par krupnijih stvari kao što je tv komoda, recimo. Imamo i par DIY projekata u planu pa sam htela da vam sastavim neku listu budućih projekata i promena koje se nadam da ćemo odraditi u ovoj godini.

OPEN SPACE
Ovo je prostor koji spaja trpezariju, kuhinju, radni kutak i dnevni boravak. To je najveća prostorija u stanu i u njoj provodimo najviše vremena. Sviđa mi se kako sada izgleda, ali neke stvari nam fale, dok druge želim malo da preuredim. Najveća stvar jeste tv komoda i planiramo da je napravimo sami. Moram priznati da me malo plaši da li će ispasti kako sam zamislila, ali moj vredni muž me još nije izneverio. Na wish listi mi je jedna fotelja (za dnevni) kao i dve drvene stolice (za trpezariju) koje bih iskombinovala sa dve postojeće, a preostale dve bih stavila za radni sto. Na zid sa belim ciglicama planiram gallery wall. Polica sa knjigama čeka da je presložim (moram da priznam da mi to predstavlja veliki izazov), radni kutak čeka make over, a na belu komodu nikako da smislim šta želim da stavim.

 

HODNIK
Za hodnik nam treba samo jedna stoličica za obuvanje, koja je upravo završena i ide vam ovih dana na blogu 😉

SPAVAĆA SOBA
Za spavaću sobu jako želim novu posteljinu. Tekstil mi je postao dosta važan i shvatila sam koliko je bitno uložiti u kvalitetnu posteljinu. Još uvek nisam smislila šta ću staviti na zid iznad kreveta, verovatno će to biti dva postera. Ono što bih još volela jesu dve lampe, staza i možda druge ručice na ormaru.

KUPATILO
Za kupatilo mi treba korpa za veš i možda neke sitnice da bolje organizujem kozmetiku.

NIKINA SOBA
I konačno Nikina soba, koju planiram totalno da preuredim i koja će biti i najveći projekat u narednom periodu. Treba nam novi krevet, možda neke tapete, posteri, neki sistem za skladištenje igračaka. Još razmišljamo da li ćemo uzeti neki Ikein sistem ili ćemo ga sami praviti. Treba nam još jedan tepih, možda nova komoda…

Takođe par projekata koji mi stoje na listi želja jesu: kutije za igračke na točkiće, možda drveni sat ili lampa, sklopivi sto za terasu,  kućica za lutke…

A evo i moje liste želja sa linkovima gde pomenute proizvode možete naći. Samo mala napomena, H&M home nema u Srbiji niti možemo online naručiti, ja kupujem kad odem u Budimpeštu.

1.Ikea   2.H&M home   3.Ikea   4.Ikea   5.H&M home   6.Zara home   7.H&M home   8.Ikea   9.Ikea

 

Pišite mi kako vam se sviđaju projekti i planovima?

5