Za sve vas koji ne znate gde nabaviti postere, napravila sam 3 primera gallery wall-a sa besplatnim slikama sa neta. Slike su preuzete sa sajta Unsplash i sve su u visokoj rezoluciji.

Natron papir sam isekla u veličinama ramova koje sam imala i isprobavala varijante dok nisam našla onu koja mi se najviše sviđa.

Više o pravilima na kojoj visini kačiti slike, koliki razmak ostaviti između slika i uopšte o tipovima gallery wall-a sam već pisala i to možete pročitati na OVOM postu.

1. Prva varijanta

Ovde preovladavaju jesenji motivi. Izabrala sam jednu kolibu (iz nekog Norveškog sela, možda 🙂 ) i upotpunila je slikama pampasa i drugih travki.

2. Druga varijanta

Ovde preovladavaju zelenkasti tonovi. Kao centralni motiv sam izabrala maglovitu šumu i nju sam upotpunila takodje slikama nekih travki, lišća, a dodala sam i jednu crno belu šišarku, da da ravnotežu slovu J.

3. Treća varijanta

Ovde sam se odlučila za malo jaču nijansu roze u kombinaciji sa ljubičastim tonovima. Centralni motiv je crkvica u daljini, zaklonjena maglovitom šumom. Nju sam uparila sa slikom kanjona u Arizoni i predivnom ilustracijom voljene Fride koju je uradila moja draga novosađanka Jovana-instagram profil dotted.byjvncc

A ja ne bih bila ja kad ne bih ukombinovala i nešto svoje 🙂 Ovaj put sam odlučila napraviti poster. Videla sam dosta sličnih postera i uvek pre nego što kupim, razmotrim da li to mogu sama napraviti. Odlučila sam da to bude nešto što me pokreće, nešto veselo i došla do ove vrlo jednostavne rečenice “J is for joy” i napravila sam ga i za vas u dve veličine, pa izvolite, poslužite se 😉

To bi bilo to za ovo javljanje, nadam se da vam se svideo post i da će vam poslužiti kao inspiracija. Na Unsplasu nađite slike koje vam se sviđaju, koje vas inspirišu, iskombinujte ih po bojama, motivima, skinite, odštampajte i posložite svoj gallery wall za male pare. Ja sam sve postere odštampala na onom malo boljem papiru za postere 😉 i platila ih 400 dinara. Ako budete štampali Joy poster obavezno mi pošaljite sliku ili me tagujte.

Drveni ramovi su Emmezeta, a beli i zlatni Ikea.

13