Važna napomena: ukoliko te samo zanimaju proizvodi i cene, ne moraš prolaziti kroz proces regsitracije. Samo idi na naš web i pregledaj šta sve imamo od proizvoda, a cenovnik pogledaj ovde. Ove korake slediš tek kada si 100% spremna za svoju prvu porudžbinu!

(Za sva dodatna pitanja, nedoumice i probleme, slobodno me kontaktiraj na Instagramu.)

  1. Klikni na ovaj link
  2. Preskoči celi prvi deo, nemoj označiti Start Paket ovde i na ponuđeno pitanje klikni ‘no’ i zatim ‘continue’. Prvo ćeš se registrovati, a tek onda poručiti Start Paket ili neki drugi proizvod.
  3. Zatim će se pojaviti stranica na kojoj trebaš popuniti sve svoje podatke. Ako ti ovde pod ‘country’ bude pisalo ‘Europe’ svakako to promijeni u ‘Serbia’ ili zemlju u kojoj se nalaziš. Ako te slučajno vrati na prethodnu stranicu, samo opet preskoci sve i klikni ‘continue without starter kit’ i zatim popuni sve svoje podatke. Pod commission processing information stavi ‘individual’, zatim ‘agree to terms and conditions’ i dovrši svoju registraciju.
  4. Pojaviće se stranica na kojoj će pisati ‘congratulations’, a sa leve strane ćeš videti dve opcije za poručivanje—Essential Rewards i One time order. Essential Rewards osmišljen je za sve one koji žele praviti mesečne porudžbine i kojima je Start Paket samo prvi korak prema domu bez hemikalija. Uz pomoć ER-a možeš preusmeravati svoj kućni budžet na zdravije i kvalitetnije proizvode za tebe i tvoju porodicu, isprobavanje novih ulja i ostalih proizvoda. Za svaku porudžbinu na ER-u dobiješ 10% (od visine svoje porudžbine) nazad  u obliku bodova (nakon tri meseca, taj se procenat penje na 20%) koje možeš koristiti za besplatne proizvode po svom izboru. Uz mene kao mentora i našu zajednicu, sigurna sam da ćeš imati puno ideja kako pretvoriti svoj dom u zdraviju oazu. Ukoliko se odlučiš za ER, uvek se možeš u bilo kom trenutku isključiti bez ikakvih posledica. Isto tako, ukoliko sada odabereš ‘One Time’ porudžbinu, uvek se naknadno možeš priključiti na ER. Ja bih ti od srca preporučila da probaš ER dva, tri meseca i ako vidiš da ti ta opcija ipak ne odgovara, lako se možes isključiti. Sve opcije su uvek otvorene i sve možeš prilagoditi sebi i svojim potrebama!

Sada sledi onaj uzbudljivi deo: tvoja porudžbina!


5. Ako se odlučiš za ER, klikni na Essential Rewards, join now i sledi korake. Kada ti se otvori katalog, u search upisi Premium Starter Kit i dodaj koji želiš (neka pored šifre ima kod HR da ti vodič bude na hrvatskom). Zatim klikni ‘save monthly order’, datum procesuiranja ostavi isti i dodaj način plaćanja (visa, master), shipping-standard autoship. Tvoja porudžbina će se automatski procesuirati kroz 24h.

Ako se odlučiš za običnu porudžbinu, klikni na One Time Order, u katalogu opet pronađi Premium Starter Kit ili proizvod koji želiš, odaberi način plaćanja, shipping-nonautoship i napravi običnu porudžbinu.

6. To je to! Čim tvoja registracija bude dovršena i porudžbina provedena, dobićeš mail potvrde. Nakon toga, sledi moj lični mail dobrodošlice s kompletnim pdf vodičem za početnike koji sadrži uputstva za upotrebu, sigurnosne smernice i ideje za korištenje kao i svi korisni linkovi za edukaciju i ulaz u našu zajednicu! 

(Za sva dodatna pitanja, nedoumice i probleme, slobodno me kontaktiraj na Instagramu.)

Čestitam i dobrodošla!

0