Start Paket sadrži eterična ulja i difuzer i osmišljen je za sve ljude koji žele uvesti eterična ulja u svoj dom, koji se žele rešavati hemikalija i okrenuti prirodnijem načinu života.Taj paket je pomno osmišljen i u njemu se nalaze ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne porodice. Kada dobijete vaš paket, možete sasvim biti sigurni da ste dobili paket koji je vrhunskog terapeutskog kvaliteta i da će se odlično pokazati u svim segmentima.

Zašto eterična ulja i difuzer? Ja sam krenula s eteričnim uljima i difuzerom zato što sam htela da naš dom lepo miriše i podseća na spa oazu, zanimao me uticaj ulja na san, na stres i imunitet kao i jednostavni DIY recepti uz pomoć kojih mogu napraviti svoju prirodnu kozmetiku. Inace, eterična ulja su puno više od samo lepih mirisa u vašem domu. Eterična ulja su visokokoncentrovane supstance koje se dobijaju na nekoliko različitih načina iz različitih delova biljaka. Prava eterična ulja su 100% čista i prirodna, ali kao takva su i jako moćna zbog svoje biološke aktivnosti i kompleksne hemijske strukture koja im omogućava različito delovanje na različite organe i sisteme u našem telu. Eterična ulja se već vekovima koriste kao podrška zdravom telu i umu i uvek se trudim da prvo posegnem za prirodnom podrškom umesto sintetičkih proizvoda koji su često prepuni štetnih hemikalija. Kada odlučite uvesti eterična ulja u svoj život zapravo ste doneli odluku koja će vas približiti prirodi na jedan zanimljiv i veoma delotvoran način.

Koja je cena Start Paketa? Cena zavisi od difuzera koji izaberete i kreće se od 222€ (što uključuje sve troškove) do 348€. Navedene cene važe za Srbiju. U okolnim zemljama cene variraju ovisno o PDV-u i carini.

Koja ulja dolaze u Start Paketu? U Start Paketu s Dewdrop, Desert Mist i Aria difuzerom dolazi isti set ulja dok poseban set dolazi u dečijem Start Paketu sa Sovica difuzerom.

Start Paket sadrži 11 ulja, napravljenih za podršku konkretnom sistemu u organizmu:

Lavanda je jedno od onih ulja koje možete koristiti svaki dan. Odlična je za sve difuzer kombinacije, posebno kada se želite opustiti. Možete je koristiti i u proizvodima za negu kože i kose, a sigurna je i za najmanje članove porodice. Stavite par kapi u difuzer pre spavanja sa tamjanom ili kopaibom, a u toku dana je kombinujte sa limunom i pepermintom. Uz R.C. je odlična podrška disajnim putevima.

Limun možete koristiti za čišćenje svih masnoća, samo nakapajte nekoliko kapi, pričekajte 30ak sekundi i očistite. Limun je idealan za jutarnje i dnevne difuzer kombinacije, a sa Purification blendom je idealan za pročišćavanje vazduha u prostoru. Isprobajte ga u difuzeru s Pepermintom i Lavandom, dodajte koju kap uz Stress Away ili Narandžu za eksploziju citrusnih nota u vašem domu.

Tamjan je prizemljujuće ulje koje će se savršeno uklopiti u vašu večernju rutinu i trenutke mira. Isprobajte ga u difuzeru s lavandom, kopaibom ili narandžom, a par kapi dodajte i u svoju kremu za lice ili diy serum kojeg možete napraviti s jojobinim ili V6 uljem. U kombinaciji s R.C. blendom podrška je disajnim putevima. 

Kopaiba je blago ulje balzamičnog mirisa koje deluje kao ulje pojačivač što znači da pojačava svojstva drugih ulja. Kombinovati je možete sa lavandom, tamjanom i Thievesom, a odlična je podrška zdravom snu i imunom sistemu kao i vašoj koži pa je možete koristiti u svim proizvodima za negu.

Pepermint je osvežavajućeg mirisa, idealno za jutarnje difuzer blendove kada se želite razbuditi i podići koncentraciju. Kombinujte ga sa limunom, Stress Away blendom, lavandom ili R.C. blendom. Osim toga, odličan je za podršku probavnom sistemu kao i kostima i mišićima pa ga možete koristiti i razređenog na koži. Ja ga često koristim čim osetim napetost u glavi.

R.C. stavite u svoj difuzer samog ili u kombinaciji sa lavandom kad god vam zatreba podrška disajnim putevima. Osvežavajućeg je mirisa pa ga možete uključiti i u dnevne difuzer blendove ili pak napraviti roller sa lavandom kojeg ćete nanositi na prsa i sinuse kad osetite potrebu. Na dno kade (tuš kabine) stavite par kapi za vreme tuširanja i stvorite osvežavajuću paru koja će vas razbuditi.

Blue relief je mešavina sedam pažljivo odabranih eteričnih ulja: kopaibe, bergamota, karanfilića, peperminta, zapadnoindijske limunske trave, nemačke kamilice i đumbira. Ova jedinstvena kombinacija pruža ugodan osećaj istovremenog zagrevanja i hlađenja. Ako tražite ulje koje umiruje kožu, Blue Relief idealan je izbor za vas.

Stress Away zovemo godišnjim odmorom u bočici. Koristite ga u difuzeru kad god se poželite opustiti. Odličan je u kombinaciji s citrusima, peppermintom ili pak lavandom. Ovo je jedino ulje iz Start paketa koje u sebi ima bazno ulje pa ga možete koristiti na koži bez razređivanja. Nataknite roller nastavak kog ste dobili u svom paketu i napravitei parfem za emotivnu podršku.

Par kapi DiGize blenda razredite u baznom ulju i kružnim pokretima lagano umasirajte na područje stomaka kad god osetite potrebu za podrškom vašem probavnom sistemu. Ovaj proces možete ponavljati nekoliko puta dnevno, ovisno o vašim potrebama. Prvi roler koji sam ja napravila bio je upravo sa ovim blendom i pepermintom i oduševila sam se. Koristim ga kada god imam bilo kakvih stomačnih tegoba i za vreme onih dana u mesecu.

Purification stavite u difuzer nakon kuvanja, kada čistite ili kad god osetite potrebu za dubinskim čišćenjem vazduha u prostoru. Odličan je i u spreju za osvežavanje prostora, a možete ga koristiti i za  problematičnu kožu na način da ga dodate u kremu. Koristite ga za osvežavanje kante za smeće, ormara, cipelara tako što ćete kapnuti kap dve na blazinicu. Na štapić za uho kapnite kap ovog blenda i namažite bubuljicu da se brže osuši.

Thieves miriše kao božićno jutro, a odlična je podrška imunom sistemu. Koristite ga u difuzeru nekoliko puta nedeljno u kombinaciji sa narandžom, limunom ili pepermintom. Možete napraviti i roller za imunitet uz dodatak kopaibe i limuna kojeg ćete nanositi na stopala 1-2 x dnevno. Thieves i Stress Away čine jedan čaroban difuzer blend kog morate isprobati.

Svaka od ovih bočica ima cca 90 kapi. U difuzer ćete stavljati svega 3-7 kapi što znači da vam ovaj set stvarno može dugo trajati. Uz njega ćete dobiti i jedan roller nastavak, neke korisne materijale, bočice za uzorke i dva paketića našeg NingXia Red napitka od goji bobica iz pokrajine NIngXia u Kini.

Kako naručiti Start Paket?

Pišite mi i na mail ću vam poslati detaljno uputstvo kako se registrovati na sajt i poručiti. Tu sam da pomognem ako negde zapne.

0