Start Paket sadrži eterična ulja i difuzer i osmišljen je za sve ljude koji žele uvesti eterična ulja u svoj dom, koji se žele rešavati hemikalija i okrenuti prirodnijem načinu života.Taj paket je pomno osmišljen i u njemu se nalaze ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne porodice. Kada dobijete vaš paket, možete sasvim biti sigurni da ste dobili paket koji je vrhunskog terapeutskog kvaliteta i da će se odlično pokazati u svim segmentima.

Zašto eterična ulja i difuzer? Ja sam krenula s eteričnim uljima i difuzerom zato što sam htela da naš dom lepo miriše i podseća na spa oazu, zanimao me uticaj ulja na san, na stres i imunitet kao i jednostavni DIY recepti uz pomoć kojih mogu napraviti svoju prirodnu kozmetiku. Inace, eterična ulja su puno više od samo lepih mirisa u vašem domu. Eterična ulja su visokokoncentrovane supstance koje se dobijaju na nekoliko različitih načina iz različitih delova biljaka. Prava eterična ulja su 100% čista i prirodna, ali kao takva su i jako moćna zbog svoje biološke aktivnosti i kompleksne hemijske strukture koja im omogućava različito delovanje na različite organe i sisteme u našem telu. Eterična ulja se već vekovima koriste kao podrška zdravom telu i umu i uvek se trudim da prvo posegnem za prirodnom podrškom umesto sintetičkih proizvoda koji su često prepuni štetnih hemikalija. Kada odlučite uvesti eterična ulja u svoj život zapravo ste doneli odluku koja će vas približiti prirodi na jedan zanimljiv i veoma delotvoran način.

Koja je cena Start Paketa? Cena zavisi od difuzera koji izaberete i kreće se od 222€(što uključuje sve troškove) do 348€. Navedene cene važe za Srbiju. U okolnim zemljama cene variraju ovisno o PDV-u i carini.

Koja ulja dolaze u Start Paketu? U Start Paketu s Dewdrop, Desert Mist, Aria i Charcoal Lantern difuzerom dolazi isti set ulja dok poseban set dolazi u dečjem Start Paketu sa Sovica difuzerom.

Start Paket sadrži 12 ulja od kojih su 6 pojedinačnih ulja i 6 mešavina (venapravljenih za podršku konkretnom sistemu u organizmu):

Lavanda je jedno od onih ulja koje možete koristiti svaki dan. Odlična je za sve difuzer kombinacije, posebno kada se želite opustiti. Možete je koristiti i u proizvodima za negu kože i kose, a sigurna je i za najmanje članove porodice. Stavite par kapi u difuzer pre spavanja sa tamjanom ili kopaibom, a u toku dana je kombinujte sa limunom i pepermintom. Uz R.C. je odlična podrška disajnim putevima.

Narandža ima blag i slatkast miris koji podstiče dobro raspoloženje. Koristite je u difuzeru samu ili kombinujte sa lavandom i tamjanom u večernjim satima, a svakako je isprobajte i sa Stress Away blendom. Narandža je idealna za dnevne i večernje difuzer kombinacije, dovoljno je nežna i za naše najmlađe, a budući da ponekad dolazi i u varijanti sa belom etiketom (to znači da je odobrena od strane američke FDA za oralnu upotrebu), koju kap možete koristiti i u kulinarstvu.

Limun možete koristiti za čišćenje svih masnoća, samo nakapajte nekoliko kapi, pričekajte 30ak sekundi i očistite. Limun je idealan za jutarnje i dnevne difuzer kombinacije, a sa Purification blendom je idealan za pročišćavanje vazduha u prostoru. Isprobajte ga u difuzeru s Pepermintom i Lavandom, dodajte koju kap uz Stress Away ili Narandžu za eksploziju citrusnih nota u vašem domu.

Tamjan je prizemljujuće ulje koje će se savršeno uklopiti u vašu večernju rutinu i trenutke mira. Isprobajte ga u difuzeru s lavandom, kopaibom ili narandžom, a par kapi dodajte i u svoju kremu za lice ili diy serum kojeg možete napraviti s jojobinim ili V6 uljem. U kombinaciji s R.C. blendom podrška je disajnim putevima. 

Kopaiba je blago ulje balzamičnog mirisa koje deluje kao ulje pojačivač što znači da pojačava svojstva drugih ulja. Kombinovati je možete sa lavandom, tamjanom i Thievesom, a odlična je podrška zdravom snu i imunom sistemu kao i vašoj koži pa je možete koristiti u svim proizvodima za negu.

Pepermint je osvežavajućeg mirisa, idealno za jutarnje difuzer blendove kada se želite razbuditi i podići koncentraciju. Kombinujte ga sa limunom, Stress Away blendom, lavandom ili R.C. blendom. Osim toga, odličan je za podršku probavnom sistemu kao i kostima i mišićima pa ga možete koristiti i razređenog na koži. Ja ga često koristim čim osetim napetost u glavi.

R.C.stavite u svoj difuzer samog ili u kombinaciji sa lavandom kad god vam zatreba podrška disajnim putevima. Osvežavajućeg je mirisa pa ga možete uključiti i u dnevne difuzer blendove ili pak napraviti roller sa lavandom kojeg ćete nanositi na prsa i sinuse kad osetite potrebu. Na dno kade (tuš kabine) stavite par kapi za vreme tuširanja i stvorite osvežavajuću paru koja će vas razbuditi.

Vanila eterično ulje, ali kao takvu možete je normalno difuzirati, kombinovati sa drugim eteričnim uljima, možete je dodati u svoje kozmetičke proizvode, napraviti sprej za posteljinu… Čisto eterično ulje vanile ne postoji. Esencija vanile ne dolazi iz cveta biljke, već iz mahune koju je nemoguće destilovati. Na tržištu se uglavnom mogu naći sintetički dobijeni mirisi vanile, dok je YL vanila 100% čist oleorezin u kokosovom ulju.

Stress Away zovemo godišnjim odmorom u bočici. Koristite ga u difuzeru kad god se poželite opustiti. Odličan je u kombinaciji s citrusima, peppermintom ili pak lavandom. Ovo je jedino ulje iz Start paketa koje u sebi ima bazno ulje pa ga možete koristiti na koži bez razređivanja. Nataknite roller nastavak kog ste dobili u svom paketu i napravitei parfem za emotivnu podršku.

Par kapi DiGize blenda razredite u baznom ulju i kružnim pokretima lagano umasirajte na područje stomaka kad god osetite potrebu za podrškom vašem probavnom sistemu. Ovaj proces možete ponavljati nekoliko puta dnevno, ovisno o vašim potrebama. Prvi roler koji sam ja napravila bio je upravo sa ovim blendom i pepermintom i oduševila sam se. Koristim ga kada god imam bilo kakvih stomačnih tegoba i za vreme onih dana u mesecu.

Purification stavite u difuzer nakon kuvanja, kada čistite ili kad god osetite potrebu za dubinskim čišćenjem vazduha u prostoru. Odličan je i u spreju za osvežavanje prostora, a možete ga koristiti i za  problematičnu kožu na način da ga dodate u kremu. Koristite ga za osvežavanje kante za smeće, ormara, cipelara tako što ćete kapnuti kap dve na blazinicu. Na štapić za uho kapnite kap ovog blenda i namažite bubuljicu da se brže osuši.

Thieves miriše kao božićno jutro, a odlična je podrška imunom sistemu. Koristite ga u difuzeru nekoliko puta nedeljno u kombinaciji sa narandžom, limunom ili pepermintom. Možete napraviti i roller za imunitet uz dodatak kopaibe i limuna kojeg ćete nanositi na stopala 1-2 x dnevno. Thieves i Stress Away čine jedan čaroban difuzer blend kog morate isprobati.

Svaka od ovih bočica ima cca 90 kapi. U difuzer ćete stavljati svega 3-7 kapi što znači da vam ovaj set stvarno može dugo trajati. Uz njega ćete dobiti i jedan roller nastavak, neke korisne materijale, bočice za uzorke i dva paketića našeg NingXia Red napitka od goji bobica iz pokrajine NIngXia u Kini.

Kako naručiti Start Paket?

Pišite mi i na mail ću vam poslati detaljno uputstvo kako se registrovati na sajt i poručiti. Tu sam da pomognem ako negde zapne.

0