Nadomak grada nalazi se jedna zelena oaza kojoj je talentovana Lara udahnula život i pretvorila je u rođendaonicu. Nazvala ju je Avantura.

Kada sam prvi put videla slike Avanture odmah sam znala da upravo tu želim da proslavimo Nikin treći rođendan. Bila sam očarana zelenilom, potočićem, sadržajem za decu, kao i svim detaljima kojima je Lara oživela ovo mesto. Pored tramboline, kućice na drvetu, ljuljaški, gusarskog broda sa toboganom, dela u kom deca mogu da se igraju u pesku, rođendaonica ima i jednog ponija, jednog zeku i jedno malo mače. I šta vam još treba?! Trebaju vam dobar animator, fotograf i konobar i sve to možete dobiti kod njih. Prošle godine smo rođendan slavili u jednoj od brojnih igraonica u gradu sa siromašnim sadržajima, lošim animatorima koji ujedno glume i fotografe pa neću prežaliti što sa prošlog rođendana nemam ni jednu jedinu sliku. Tako da vam stavljam sliku sa prvog i sada sa trećeg rođusa, baš je cool kad možete da ih uporedite, zar ne?! 😉

Nikin 3. rođendan
Nikin 1. rođendan

Nika je prilično stidljiva i nepoverljiva prema ljudima, ali nije joj trebalo mnogo da se prepusti Larinim avanturama i potpuno zavlada scenom.

Potpuno oduševljenje je nastalo kada je stigla prva i za Niku najvažnija gošća rođendana, njena vrtićka drugarica Kalina.

Svi treba da znaju šta drugarstvo znači

Ubrzo su pristigli i ostali gosti. Koliko se Lara predala klincima i koliko joj je program bio raznovrstan i zanimljiv najbolje će vam reći osmesi na licima ovih malih vragolana, a sve ove divne momente je kamerom uhvatio njen momak Boris. Puštam vas da uživate u dečijim osmesima i divnim fotografijama.

Tri musketara
Vreme je za ples
A onda i za tortu

Deca su otišla kući prepuna utisaka, a bogami i roditelji koji su imali priliku da se odmore od gradske gužve i vrućine.

Nika nosi haljinicu iz Lidla, sandalice su Ciciban, a plava lanena mašnica je Prool. Torta je iz domaće radinosti i moram vam priznati da sam više vremena utrošila na izradu papirnih cvetica koje sam koristila kao toper za tortu nego na izradu same torte 😉 Jednostavni su, a prilično cool, zar ne?!

Toliko za sada, nadam se da ste uživali u fotkicama i da sam uspela da vam prenesem bar delić razigrane atmosfere. :*

13