Menu

Dobrodošli u Essential Rewards, program lojalnosti koji vam može pomoći da u potpunosti transformišete svoj dom.

Bilo da tek istražujete ili ste već član ER-a, želim podeliti sa vama neke bitne detalje i pomoći vam da se što bolje snađete u ovom procesu menjanja vaših navika. Verujem da ste do sada proizvode za ličnu higijenu, čišćenje i održavanje domaćinstva kupovali na više različitih mesta. Možda to nije nešto o čemu ste previše razmišljali, ali sve su to stvari koje nam oduzimaju vreme, a vreme je ono najdragocenije što imamo. Većina ljudi ne razmišlja previše o tome šta kupuje, koliko je to sigurno i da li postoje bolje opcije, ali mi zaista verujemo da je to važno i da je ovaj naš program najlakši i najkvalitetniji način da preusmerite svoj kućni budžet na zdravije i kvalitetnije opcije.

Do sada ste verojatno već shvatili da je Young Living puno više od samo eteričnih ulja i da se zapravo radi o kompaniji koja nudi jedan celovit ‘lifestyle change’ odnosno promenu koja uključuje promenu vaših navika i vaših proizvoda. Zašto navika? Zato što s vremenom prestajete kupovati na mestima gde ste kupovali ranije i time štedite vreme, prestajete koristiti veće količine proizvoda za istu ili sličnu namenu i menjate ih za samo jedan i zato što se gotovo u potpunosti prebacujete na jedan jednostavan model održavanja domaćinstva i zdravlja: mesečno skeniranje vašeg doma kako biste definisali potrebe i jedna jedina porudžbina.

Essential Rewards je osmišljen za sve ljude koji su spremni na ovu promenu i koji žele stvoriti jednu novu naviku naručivanja zdravih proizvoda online. Radi se o jednoj porudžbini mesečno koja stiže na vaš kućni prag i omogućava vam da postepeno menjate proizvode iz svog doma za zdravije alternative. Vi sami birate kada će vam ta kutija stizati i šta će u njoj biti, a ovo su neke važne informacije koje će vam biti korisne:

1. ER program je besplatna opcija. Nije obavezan. Učlaniti se možete prilikom registracije ili kasnije, kad god želite.

2. ER program znači mesečne porudžbine i moguće je napraviti samo jednu ovakvu porudžbinu mesečno.

3. Preko ER programa za svaku svoju porudžbinu dobijete određeni postotak nazad u obliku bodova. Za prve tri uzastopne porudžbine dobijete 10% nazad od PV vrednosti vaše porudžbine. Recimo, vaš Start Paket iznosi 100PV. Ukoliko je to vaša prva ER porudžbina, za nju ćete dobiti 10 bodova. Jedan bod je otprilike 1 euro, često nešto više. Te iste bodove možete skupljati i onda napraviti porudžbinu u kojoj proizvode po izboru (u vrednosti manjoj ili jednakoj bodovima koje imate) dobijete besplatno (po zakonu Republike Srbije, na sve proizvode koji uđu u našu zemlju morate platiti PDV od 20% i carinu (na porudzbine preko 50 eura) u visini od 10%). Nakon tri meseca na ER-u, taj se postotak penje na 20%. Nakon dve godine, penje se na 25%.

Osim toga, u ER programu imate nižu cenu poštarine i za sve veće porudžbine (od 120PV+) uvek dobijete neke poklone (promose). Poklona možete dobiti i do 7 ili 8 što zavisi od veličini vaše porudžbine.

4. U ER programu imate punu kontrolu nad time šta poručujete i kada. Možete menjati datum procesuiranja svoje porudžbine kad vam najbolje odgovara kao i sadržaj svoje košarice.

5. Minimalni iznos porudžbine na ER programu je 50PV. Maksimalni iznos ne postoji.

6. U ER programu postoji i takozvani ‘grace month’ odnosno mogućnost preskakanja jedne ER porudžbine bez gubitka kontinuiteta koji je važan za prelaz na viši postotak povrata za svaku porudžbinu.

7. Iz ER programa se u bilo kom trenutku možete isključiti, bez ikakvih posledica ili penala. Sve što trebate napraviti jest popuniti OVAJ jednostavni formular (u gornjem desnom uglu možeš izabrati hrvatski).

Kako se mogu učlaniti u ER?

Ukoliko se još niste registrovali i napravili svoju prvu porudžbinu, sledite ove korake. Ako već imate svoj YL account, prijavite se na www.youngliving.com koristeći svoju email adresu i password. Nakon što ste se prijavili, u meniju sa vaše leve strane pronaći ćete ‘tab’ koji se zove ‘essential rewards’. Kliknite na to, zatim na ‘join now’ i sledite korake kako biste uspešno sastavili svoju prvu ER porudžbinu.

Kako mogu promeniti svoju ER porudžbinu?

Ukoliko je došlo vreme za novu ER porudžbinu, najjednostavniji način da naučite kako se menja je taj da pogledate ovaj video. Evo i pisanih koraka:

Prijavite se na svoj account koristeći username i šifru koju ste postavili prilikom registracije.

S leve strane kliknite na Essential Rewards.

Zatim kliknite na ‘change monthly order’, idite do kraja stranice gje će se prikazati vaš Start Paket ili bilo šta što ste poručili prethodni mesec. Sa strane kliknite na ikonicu ‘kantu za smeće’ i izbiršite proizvode iz svoje košarice. 

Zatim u “search bar gore”, upišite ime proizvoda kog želite dodati ili prođite kroz katalog i dodajte sve što želite. Nakon što su novi proizvodi u vašoj košarici, samo kliknite ‘save monthly order’. 

Ukoliko želite da se vaša porudžbina procesuira odmah, možete kliknuti ‘process today’. Ako to ne napravite, procesuiraće se na izabrani datum.

Isti postupak ponavljate svaki mesec na ER-u!

S ljubavlju, Tanja.