Menu

Dobrodošla, jako mi je drago što si tu.

Ovo je jedan ‘novi’ početak za nas, a ovde se nalaze sve bitne informacije za tebe. Moj savet ti je da sačuvaš pdf fajlove iz teksta, da se učlaniš u grupe koje te zanimaju i da mi se javiš ukoliko imaš bilo kakva pitanja.

Moja email adresa je: tanja.meandzija@gmail.com , a moj broj je 0600493608 (koristim whatsapp i viber).

Sada kada je tvoj Start Paket na putu ili je već stigao, dobro će ti doći ovaj mali pdf vodič za početnike, čisto da znaš šta je sve unutra! Ja ti preporučujem da skuvaš kafu ili čaj i uživaš u ovom laganom štivu kako bi naučila osnove korišćenja ulja u svom domu! Preporučujem ti i da taj vodič spremiš jer ćeš mu se često vraćati!

Ako si poručila Sovica Start Paket, OVDE ćeš pronaći više informacija.

Ako nisi naručila Start Paket već nešto drugo, sve ostale informacije ovde će ti biti jako korisne!

Ukoliko si se učlanila i u naš Essential Rewards program ili to tek planiraš, dajem ti i ovaj ‘pdf vodič za život bez hemikalija’ u kom možeš naći predloge zdravih proizvoda kojima ćeš transformisati svoj dom u zdravu oazu!

Sve informacije vezane uz Essential Rewards program možeš pronaći ovde.

Za svu inspiraciju vezanu uz korišćenje svih naših proizvoda kao i za sve ideje i zanimljiv sadržaj i edukacije, svakako pogledaj naše facebook grupe Drops of Joy i Kako mi koristimo! Možeš se priključiti i našoj WhatsApp grupi Upoznaj svoja ulja, u kojoj razmenjujemo iskustva, ćaskamo i u kojoj možeš pitati sve što te zanima. Moj savet ti je da ulja koristiš redovno kako bi što pre osetila njihov učinak i kako bi ona što lakše postala deo tvoje dnevne rutine. Za mene je kupovina Start Paketa bila samo prvi korak na putu prema domu s manje hemikalija i ako si se prilikom kupovine odlučila učlaniti u naš Essential Rewards program, verujem da će isto važitii i za tebe! Sa zadovoljstvom ću ti pomoći da sastavis svoju sledeću porudžbinu. Osim toga, ovaj webinar je prepun ideja i načina kako uklopiti ER u svoj budžet.

U mailu u kojem si dobila link za ovu stranicu, dobila si i svoj ‘refferal link’ pa ti želim pojasniti o čemu se radi! To je link kog možeš (i ne moraš) podeliti sa bilo kojom osobom kojoj bi preporučila naše proizvode! Verovala ili ne, ja sam deljenjem tog svog linka izgradila pravo malo poslovno carstvo i jedan veliki deo moje strasti leži upravo u učenju ljudi koji vole i veruju u ove proizvode kako da naprave isto. ‘To’ može biti nešto jednostavno poput ‘moja prijateljica želi Start Paket, idem da joj pošaljemi svoj link!’ ili pak početak izgradnje tvog ličnog brenda, tvoje zajednice i ozbiljnog biznisa. Ta opcija je uvek otvorena, a ja sam tu da te vodim i naučim te svemu što znam. Ako te zanima više o tome kako izgleda naša poslovna zajednica, učlani se u ovu grupu i/ili pogledaj ovu online edukaciju. Šifra je edukacija.

To je to za sada, hvala ti još jednom na ukazanom poverenju.

S ljubavlju, Tanja.