Menu

Uputstvo za poručivanje

Važna napomena: ukoliko te samo zanimaju proizvodi i cene, ne prolazi kroz proces registracije. Samo idi na naš web i pregledaj šta sve imamo od proizvoda, a cenovnik pogledaj ovde. Ove korake slediš tek kada..

Saznaj više

Sve o Start Paketu

Start Paket sadrži eterična ulja i difuzer i osmišljen je za sve ljude koji žele uvesti eterična ulja u svoj dom, koji se žele rešavati hemikalija i okrenuti prirodnijem načinu..

Saznaj više

Organizer za kuhinjsku fioku

Sigurno svako od vas ima fioku u kuhinji koju konstantno koristi, a u kojoj je potpuni haos. To je obično fioka gde nam stoji escajg i stotinu drugih kuhinjskih pomagala…

Saznaj više

Rođendan No 3

Nadomak grada nalazi se jedna zelena oaza kojoj je talentovana Lara udahnula život i pretvorila je u rođendaonicu. Nazvala ju je Avantura. Kada sam prvi put videla slike Avanture odmah..

Saznaj više

Bled-Oaza zelenila

Kako stići Nisam neki tekstopisac pa ću se potruditi da vam ovde iznesem što više potrebnih informacija ukoliko odlučite da posetite Bled. U Sloveniju smo ušli preko graničnog prelaza Bregana…

Saznaj više

Uskršnji doručak

Na Veliki petak putujemo kod bake i dede u Hrvatsku i tamo ćemo na tradicionalan način ofarbati jaja, sa travkama i lukovinom. S obzirom da vam se tada necu moći..

Saznaj više

Kako sastaviti Gallery Wall

Poslednjih godina gallery wall je dostigao ogromnu popularnost i mnogo vas me pitalo Kako sastaviti savršen gallery wall. Pa evo par saveta (i najčešćih grešaka) na koje sam nailazila dok..

Saznaj više